30 juni 2007

Dagens Sportchef

Ni som slaviskt följer denna blogg tror nog att nu har han Arvidsson gjort årets värvning .. för så skulle det kunnat ha varit. Det skulle verkligen kunnat ha varit Håkan Arvidsson som nu fick titeln "Dagens Sportchef", för den sportchef som jag den senaste tiden mest skrivit om är ju just eleganternas sportchef han Håkan Arvidsson.

Men.

Dagens Sporchef är tidningens Ljusnas sportchef han Tomas Froms! Han Tomas Froms får dock inte utmärkelsen Dagens Sportchef för att gör ett toppen jobb! Tvärtom egentligen. Eller åtminstone lite grann tvärtom, så där en cirka 1/14-dels tvärtom för att vara alldeles exakt.

Nåväl. Till saken.

Denne sportchef på Ljusnan han Froms längtar likt vi alla efter att bandyn ska köra igång, han längtar så mycket efter sporternas sport, att han leker med en rankinglista. Hur ser det ut för Elitserielagen så här mitt i Silly Season? Detta är ju alltid lika roligt, eller hur, att jämför plus och minus, nyförvärv kontra spelarförluster. Hur ligger vi till i förhållande till den andra lagen, hur ser laget ut i förhållande till föregående säsong ... osv.

Men då käre Tomas Froms om man ska leka med alla dessa plus och minus tecken då bör man ju åtminstone vara lite uppdaterad. Man bör inte bara vara det, man ska vara det eller hur? Annars faller ju hela ens rankinglistan platt till den nyspolade isen, eller hur?

Dagens Sportchef han Tomas Froms rankar Vetlanda BK som nia! Efter storheter som Bollnäs, Broberg och Falu BS :-). Men nu ska vi inte vara såna, det får han ju göra. Han får ju ranka lagen bäst som han vill han den gode sportchefen Froms på Ljusnan, det får han.

Det är inte själva placeringen som jag reagerar över, det är motiveringen. Det är motiveringen, sa Bull. Det är motiveringen, sa Bill ...

"Har problem med att täppa till luckorna efter spelarförluster. Känns inte alls lika heta som häromåret då de visade upp elitseriens bästa försvar med Andreas Bergwall i målet."


Käre Tomas Froms, vi är inte riktigt överens, när det gäller problemen att täppa till luckorna efter spelarförluster?? Tomas Froms, du sportchefen för dagen, av de spelare som lämnat den vackert gula truppen var det endast "Sigge" In-Fa-Lin som var ordinarie under den gångna säsongen och den luckan som han lämnar efter sig är visserligen ganska stor, men den har vi redan täppt till!! Flera gånger om :-) Flera gånger om, sa Bill. Gånger om, sa Bull.

Luckorna efter Säleby, Morssing-Vilén, Hellström och unge herr Johansson är nog ingenting som övriga bandyvärlden oroar sig nämnvärt över? Eller gör vi det. Söderman, "Konsthandlarn", Lind, "syndarn", broder-Linköping?? Gör vi det?? Ligger vi sömnlösa under nätterna och funderar över hur det ska gå utan Morssing-Vilén??

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

  1. Sover visserligen oroligt ibland men inte är det på grund av VBK:s spelarförluster och det var ju ett tag sedan Andreas B stod i målet på kullen

    SvaraRadera
  2. Andreas B? Vem är det? Kör han ångloket i Åtvidaberg eller??

    Nej inte är man speciellt oroad över årets spelarförluster, när vi har fått Styrbjörn och Nyman!!

    SvaraRadera
  3. Den där sportchefen verkar inte ha många rätt. Sämre än VP-sporten... ;)

    Och varför diskutera hur bra det var med Andreas Bergwall? Det är ju länge sen nu! Jag står inte varje match och tänker; "synd att vi inte har Bergwall i mål, då hade vi nog tusan kunnat hålla nollan lite oftare". Nej för fan.

    SvaraRadera
  4. Sämre än VP-sporten, det vill inte säga lite det :-)

    Exakt jag fattar inte hur man kan ha ett jobb som sportchef och vara så j-a dåligt uppdaterad.
    Finns det inte internet norr om Uppsala, eller??

    Andreas Bergwall? Är det samma som Andreas B?? Han som var lokföraren i Åtvidaberg???

    SvaraRadera