10 juni 2007

... säsongen i hela sin glans ..

Södra Mälarstranden | För övrigt är det väl ungefär, samma turister här som där .. igår passerade den zimbabwiske löparkungen och marathonsegraren Bandawe och idag var det den kinesiske presidenten Hu Jintao, som kom farande förbi. Han såg ut att må bra därbak i den svarta volvon, han var nog på väg till slottet eller något annat palats. Man kan ju undra hur han Bandawe mår idag.

I min genomgång av var Telia mottagar mina modemsignaler har turen idag kommit till den södraste av Stockholms alla Mälarstränder! Alldeles i närheten av guldfältet från 1994. Och jag kan bara konstatera att det funkar här också, samma turister och samma hastighet.

Och apropå hastighet, tänk vad tiden går. Idag är vi en dag närmare bandysäsongen. Igår låg jag skuggan under ett träd och längtade efter glögg och drömde om bandypremiären. Idag ligger jag i en annan skugga och kan konstatera (via nystanets nye skribent han Derehag) att nu finns det där, svart på vitt. Hela spelprogrammet för säsongen 2007/08.

Visst är det underbart och underbart är kort, det skrev redan han Ramel efter det att han fått upp kokosnöten. Och om underbart är kort då måste det vara bara en kort tid kvar tills vi är i november och då ska jag med glädje minnas mitt juni ... när jag låg och drömde om november.

Nu ska jag göra en sen frukost och f-n ta dig du kaféägare om du inte har bandykaffe eller glögg. Jag vill ha bandykaffe till min frukostmacka! Jag vill!! Har du inte det då tar jag bara en glögg, för vem fasen kan äta en macka till glöggen :-)

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar