10 juni 2007

... sälja den på Blocket eller ..

Vad ska man göra med en hel utrustning för att driva en slalombacke? Sälja den på Blocket? Är det någon som behöver snökanoner, pistmaskiner och en lift? I så fall ring Kenneth Johansson i Grums slalomklubb ...

Det hela handlar om att Grums kommun inte ser sig ha råd med att betala slalomklubbens och den legendariska bandyklubben Slottsbrons elkostnader. Skulle kommunen stå fast vid sitt beslut dör bandyn för gott och då är det även slut med slalomåkningen.

Dessutom så förlorar slalomklubben stora pengar på den utrustning som man köpt in och det är den som klubbens ordförande Kenneth Johansson uttalar sig om.

- "Vi har lagt ned många miljoner i den här anläggningen, men utan el kan vi inte köra vare sig snökanoner, pistmaskiner eller liftar. Och vad ska vi göra med utrustningen då, sälja den på Blocket eller?"



Och tänk hemska tanke att bandybröderna Klarqvist gamla klubb, fyrfaldiga mästarlaget Slottsbrons IF, "Blåtomtarna, skulle gå i graven!!

Nej så här får det inte gå till. Detta måste vi protestera mot. Gör som undertecknad. Bomba kommunstyrelsen med mail. Säg din mening. Gör det idag. Gör det NU. Efter midsommar kan det vara försent.

Mäjl to kommunstyrelsen i Grums

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar