06 maj 2007

Inga pengar till pizzabagaren ...

Igår satt jag på Pizzeria 12 i Nyköping och fördrev tågväntetiden, med ett par pilsner och en underbar fotbollsunderhållning på TV. Helsingborgs IF dunkade ju dit AIK. Härligt. Äntligen fick man jubla under en fotbollsmatch!!


Pizzerian på bilden har inget med inlägget att göra,
den är bara med som en liten dekoration!


Pizzabagaren på den syltan höll på AIK, inte för att han gillade dom mer än vad jag gjorde utan för att han hade tippat en etta på stryktipset. Men nöden har ingen lag, inte ens när det gäller trevliga pizzabagare från Nyköping, resonerade ju den benginske målskytten Razak Omotoyossi, när han tåfjuttade in 1-0.

Idag lider jag lite med pizzabagaren, för nu visar det sig att han tippat alla tre allsvenska matcherna fel. Först då gårdagens tvåa i match nummer ett, sedan hade han tippat att BP skulle vinna på Vångavallen idag och han jublade säkert när Tomas Lagerlöf gjorde 0-1 för bortalaget, men när domaren blåste av efter 90 minuter stod det 3-3 på anslagstavlan och det gjorde det ju inte på hans kupong.

I matchen mellan Gefle och Kalmar hade han, pizzabagaren alltså, en klar tvåa, ett tips som de flesta av tipparna har, men där vann överraskande hemmalaget Gefle med 2-1, så det blir inga extrapengar till pizzabagaren alltså! Men nästa vecka då försöker han igen :-)

Inga pengar till pizzabagaren och inga poäng till Örgryte :-).

Superettan ser ut att bli ett klassiskt getingbo. Lagen slår varandra och även de förmodade topplagen tappar poäng mot "de sämre lagen". Sirius och Norrköping är dock fortfarande obesegrade.

Idag var det alltså listerlandets Mjällby som mycket överraskande besegrade topplaget Örgryte. Det var säsongens första seger för Mjällby , samtidigt som det var ÖIS första förlust! Om vi nu bara slår Landskrona imorgon hemma på Värendsvallen så står vi på samma poäng som Örgryte.

J-Södra vann den mycket viktiga matchen mot Åtvidaberg på klassiska Kopparvallen. Det var som vanligt Patrik Elmander som blev Nordins matchhjälte, hans mål i den elfte minuten räckte till seger.

Nu åter till hockey-VM, vi leder med 1-0 efter den första och vi tackar den finske målvakten och om han bara fortsätter med att kasta puckarna in i den egna buren, då vinner vi!

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar