02 maj 2007

Milan och Öster ...

Redan i matchens 11 minut tar Milan ledningen efter ett snyggt mål av Kaká. Ett stillastående och chockat United blir faktiskt utspelade. Klasskillnad, säger Hysén gång på gång. Manchester skapar ingenting i en match som inte når upp till gårdagens riktiga batalj.

I den 30:e minuten gör Seedorf 2-0 och det ser minst sagt mörkt ut för Fergussons boys. Visserligen har man vänt underlägen med 2-0 två gånger den här säsongen, bl.a. senast mot Milan, men idag är man ju inte med i matchen!! Tufft, tungt ...

Frågan inför den andra är om Milan i sann italiensk anda backar hem? Gör dom det och United får ett snabtt reduceringsmål, så ...

I Svenska Cupen gjorde Öster precis vad som behövdes, seger med 2-0 mot Eskilstuna City efter mål av Teever och Borg. Båda målen föll i den andra halvleken och nu ställs vi mot allsvenska Örebro SK i den tredje omgången.