04 juni 2007

Dagens Grusplan ...

Ärlighet varar längst säjs det, frågan hur långt man når med ärlighet. Om några dagar kan jag kanske får svaret av han Lind, inte den Lind i Kramfors utan den andre Lind, han med frukten?

Så här skrev han igår ...

"Vinnare för dagen vart inte helt otippade Christoffer "Nisse" Nilsson. Av någon konstig anledning kände han inte av nivåskillnaden i luften denna dag. Men det skulle bara visa sig att han inte reagerar lika snabbt som vi andra utan hans seghet kom lagom till matchstart."

Frågan är om man får nåt svar av han Lind. Lever han efter detta påhopp? Det är ju snart midsommar och efter ringdansen ...



.. kanske man får läsa en svenska variant av "Midsomer Murders".

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. vissa spelare måste hållas kort annars finns det risk att dom seglar iväg för långt. Vi har ju alla läst om dessa överbetalda superstjärnor som spårat ur;-.

    Ps. I vårat omklädningsrum är det högt i tak vad det gäller skämt och gliringar, men aj den som inte offrar sig fullt ut på planen han kan däremot riskera att kölhalas

    SvaraRadera
  2. Okej.
    Bara du känner att du har kontroll över situationen ;-)
    Och rent generellt håller jag helt med dig.
    Vissa spelare ska och måste hållas kort, om detta är fallet med han som bara orkade genomföra "kronan" vill och vågar jag inte uttala mig om, men jag litar helt och fullt på ditt omdöme:-)

    Kölhalas?
    I sjöstaden Vetlanda?
    Det låter som ett passande straff!!

    SvaraRadera