03 juni 2007

... gås förlorare, danskjävlar (den osannolika) ..

Sverige vinner EM-kvalmatchen med 3-0, än så länge dock preliminärt, men ...
Danmark förlorar samma match med 3-0, än så länge preliminärt, men ...
Men den stora förloraren är fotbollen och alla vi som älskar fotboll.

Efter den osannolika avslutningen igår kan man endast konstatera detta. Den stora förloraren är fotbollen. Det som var en stor härlig fotbollsfest slutade med denna för fotbollen stora skandal.

Hur kan sånt här få inträffa? Hur kan en sådan här skandal hända under en kvalmatch till EM mellan Danmark och Sverige. Ingen kan väl ha betraktat detta som ohögriskmatch?? Hur kan en huligan ta sig in på en fotbollsplan under en kvalmatch till EM. Vem ansvarar för säkerheten? Självklart det danska fotbollsförbundet i första hand, men det europeisk förbundet måste väl ändå ha godkänt arenan?? Och??

Hur kommer UEFA att straffa danskarna? Det danska fotbollslandslaget har redan fått sitt straff. Ett missat EM!! För nu ser det nästan omöjligt ut för Danmark att ta sig till EM 2008 i Scweitz/Österrike. Men vad blir straffet för det danska fotbollsförbundet??

gåsen - Bio
presenterar


Danskjävlar - Den osannolika


Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Snacka om trist avslutning, trodde först inte att det var sant, när domaren blåste av matchen. Hade varit betydligt roligare och ärligare om Ljungberg hade fått skjuta straffen.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med och det gör Ljungberg också.
    Sen får vi ju se vad UEFA beslutar??

    SvaraRadera