24 augusti 2007

Dagens Halva

Inför matchen mot Moheda skrev han Lind att vi skulle vinna bara alla gjorde sitt jobb! Nu när vi "bara" fick 1-1, kan man ju fråga sig vem fan gjorde inte sitt jobb?? Eller?? Var det som så att det var många som bara gjorde halva?? Ska bli intressant att läsa han Hults matchreferat.

Nästa match blir mot topplaget Råslätt. Då blir det till att alla gör sitt jobb och lite till, vi är lite för nära strecket som alla vill undvika!! Kankse vi ska låna några toppluvor av "di gule"??

Uppdaterat 16:08.
Rätt ska verkligen vara rätt. Glöm allt jag skrivit om vad han Hult skrev inför matchen mot Moheda. Det var inte han Hult som skrev det var han Lind, inte den Lind i Kramfors utan den Lind som alltid har frukt på bordet. Det var den Lind som alltid gör sitt jobb! F'låt Lind!!

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. När jag väl skriver något inför matchen kan du inte ta det ifrån mig och tillägna det till Hulth. Vad det gäller jobbet, ja nog gjorde vi jobbet fram till mållinjen. Tyvärr var det en sån dag där man inte skulle lyckas få in bollen. Vi har minst 3 frilägen, skott i stolpen lägg där till att dom fick två man utvisade i andra halvlek så det var mest spel mot ett mål. Jag ljuger inte när jag säger att vi borde gjort minst fyra mål till för att inte ta i i överkant

    SvaraRadera
  2. F,låt Lind.
    Har direkt ändrat alla handlingar rätt ska vara rätt.
    Låter trots allt bra att alla gjorde sitt jobb, sen kan vi ju inte rå för att bönnera från Moheda byggt sandvallar framför det egna målet och ställt stolpar i vägen, att inte domaren såg det??
    Ofattbart!!

    SvaraRadera