15 augusti 2007

Vilken avslutning!

Det är nästan så att jag tycker lite synd om Indianerna, men bara nästan. Vetlanda vann till slut med 52-44, men hemmalaget var i ledningen under hela matchen fram till det att det återstod tre heat, då slog dom till, elitförarna. Då slog vi smålänningar till med tre raka femettor!! Fantastiskt!! Jason Crump är i storform just nu och var bäste smålänning ikväll.

Nu visade det sig att detta blev en viktig seger, då Masarna lite överraskande slog Hammarby och både Piraterna och Rospiggarna helt enligt planerna vann sina matcher. Kampen om slutspelsplatserna kan avgöras i nästa omgång, den näst sista.

Seriefinalen på glassarenan (G&B Arena) i Målilla vanns av Västervik inför hela, inför fantastiska 9 199 åskådare! Speedwayintresset i Småland och Målilla är på verkligen på topp, på två de två senaste matcherna har det varit över 17 000 personer runt arenan!

I en helt annan speddvajkamp i en helt annan typ av speddvaj i en annars speedwaybefriad håla, verkar det som om han "bandysöderman" får bita i det sura virserumsgruset! Just i dagsläget ligger han under med 3-1 och vägen till soptunnan känns både oändligt lång och kort på samma gång :-).

Men det ska han ha han Söderman, han ska ha stryk, han ska bara inkassera förlust efter förlust, han ska bita i det sura virserumsgruset, när han ironiserar över den vackraste av alla motorsporter. Heja Mathias!! Och det ska gudarna och ni andra veta att bita i virserumsgrus, det är inte det roligaste. Det vet alla vi som någon gång varit lite överförfriskade på "Kärringaryggen"??!! Virserumsgrus smakar inte mumma!! Heja Mathias!!

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar