15 augusti 2007

Vilken sågning

Läste i det rosa att han den gamle nickspecialisten Edström numera sågat sig själv! Efter att i egenskap av "expert" ha sågat en del svenska fotbollsspelare längs fotknölarna, oftast med rätta, kanske det inte känns så konstigt, men nu är det inte i sin roll som fotbollsexpert som sågningen skedde, utan på landet, långt ifrån de stora arenorna. Det var i egenskap av vedsågare som "egensågningen" skedde!

I samma ögonblick som jag läste rubriken blev jag väldigt glad att jag inte uppmanade den tidigare sågade häslingske dassspottaren han på huvudläktar'n att lite skogsröjning inte får vara ett hinder för en äkta inspanare av de ädlaste av de ädla byggnaderna!

För tänk om, tänk om jag gjort det och olyckan varit framme. Då hade jag ju inte fått se bilderna på odjuret i Ljusnan. Ett odjur som hittills varit helt okänt! I alla fall för mig!



Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt!
    Vilken insikt kvart i sju i ottan.
    Men om du nu hade tvingat ut mig till röjning så vill jag meddela att jag hanterar motorsög och röjsåg bättre än Ralf, tydligen. Sen undrar jag varför han använde sig av en motorsåg vid slyröjning? Jag fördrar röjsåg..

    SvaraRadera
  2. Hrmf..motorsög. Vad fan är det? Motorsåg.

    SvaraRadera
  3. Vart jag än såg jag såg en såg som sög!
    Är det nåt jag inte tvivlar en sekund på så är det vem av er två som hanterar en såg/sög bäst du lr Ralf!
    Din sång har ju alltid varit Contacts gamla fina "Jag kan hantera en såg ..."

    SvaraRadera