15 augusti 2007

... gås BAOB (uppdatering, Patrik Styrbjörn)

Dags att presentera ett av våra två tunga nyförvärv inför den kommande säsongen. En "gammal" nässjöspelare som nu återvänder till den småländska mylla och då kan det bara bli succé!

S
Styrbjörn, Patrik, bandyspelare i Vetlanda BK. Patrik Styrbjörn har "Bänken" som moderklubb, spelade tre säsonger i Motala, en säsong i Gripen och de två senaste i BolticGöta. Han kommer i år utvecklas till den storspelare han förutspåddes bli när han var junior, det är ju inte lätt att utvecklas i klubbar som Motala, Gripen och Boltic, men nu när han återförenas med två gamla klubbkompisar, PG och Magnus, så kommer han ta de sista skären i sin utvecklingskurva. Vissa spelare behöver den småländska myllan i fickorna för att vara som bäst, även om då myllan är frusen som is!!

Patrik Styrbjörn är i grunden halvback, men kan även spela på mittfältet, en spelare som tränare Johansson kan använda på många olika sätt. Till SvenskaFans/Bandy/tjustkulle säger han så här:

- "Det var mycket som stämde, med ett spännande lag och jobb för både mig och för min sambo", säger Styrbjörn som ska bosätta sig i Jönköping och pendla till Vetlanda och han fortsätter.

- "Sportsligt är det ett mycket intressant lag att spela i, med bra fart och där alla är delaktiga i spelet, både framåt och bakåt. VBK är svårspelade och jag tycker att de har kommit en bra bit i utvecklingen".

Bandylexikon - BAOB ... zlip.to/bandylexikon/

"BAOB - Det lilla lexikonet, med det stora innehållet"

"BAOB - På nätet sedan oktober 2005"


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar