19 augusti 2007

Dagens Åkervallare

Blev dagens kokta Åkervallare årets sista? Jag vet inte, men nog känns det så! Visserligen sken solen och visst var Djurgårdsbrunnskanalen full av båtar, som var fulla av halvfulla söndagsåkare, men vinden. Vinden var rätt kylig, så jag tror inte att han unge herr Åkervall lär öppna sin brovaktarkiosk många fler helger?? Åkervall gås åkarbrasa?

Däremot kanske hon Åkervall, hans fru har öppet sin lilla hacienda, den s.k. Apotekskiosken lite längre in på höstkanten och då kan man ju alltid få sig en grillad och en grillad Åkervallare är ju bättre än ingen alls ...


















Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

  1. Hallå Josephzohn... Jag svarar här så jag vet att du läser det. Bilden från utslagsvasken på Tjustkulle är en bild på den lapp som sitter på ett båsen på toaletten, som talar om att det finns en utslagsvask innanför båset. Har du sett den nån gång? Varje gång jag är på dass på Tjustkulle så tycker det är lika roligt att se den där lappen. Varför ska de ha en utslagsvask på toaletten? Hade det inte varit bättre med en tredje toalettstol?

    SvaraRadera
  2. Hallå Söderman:
    Du behöver inte vara orolig!
    Jag missar inget på din korrekta blogg :-)
    Nej jag har aldrig sett den och det är därför som jag gärna vill att du publicerar den, kanske är det nåt för BAOB, bandylexikonet har ju nästan allt, men saknar faktiskt en bild på just den utslagsvasken hahahaha
    En tredje taolettstol, vilken lysande idé varför har ingen tänkt på det innan??
    Fler skitmöjligheter för folket!!

    SvaraRadera
  3. Jag ska skicka den bilden till dig så fort jag kommer till en dator med Bluetooth-möjligheter, enda sättet att få in den i en dator.

    Sen får du gärna lägga in den i BAOB...

    SvaraRadera
  4. Låter som god tanke!
    Jag väntar vid min mila!

    SvaraRadera