28 augusti 2007

Dagens Obussresa

Ikväll är mästarlaget Elit Vetlanda på Gubbängens Motorstadion i Stockholm. Ikväll ska vi visa stockholmarna hur man tar sig runt en jordoval på en speddvajcykel. Jo det är sant, speddvajlaget kommer, men tyvärr kommer det inte några busslaster med vetlandasupportrar.

Bussen är inställd!!

Undertecknad kommer inte heller, men syndarn han är där han kommer att stå i rätt kurva! Han kommer att rapportera, sanningen ska fram :-)

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

  1. Underligt hur Surahammar som egentligen är en gata längsmed 67:an kan fostra spelare som Sura-Pelle, Salo och Micke Karlberg. Har även för mig att dom hade en ung lovande tjeck ibland årskull 71 som valde att gå till Hammarby men han gick väl ner sig i vinträsket som så många gör när dom blir vilsna i badjävlarnas land

    SvaraRadera
  2. .. badjävlarnas land??
    Är det Södermalm du menar då??

    Men annars är vi överens, det finns vissa små orter som producerar spelare av världsklass i pari och minut, Sura är en, Vetlanda en annan! (Tyvärr har jag ju lagt av :-))

    Det är värre med Brommaland, där händer ingenting, där får dom inte fram en endaste talang, fattar nte varför

    SvaraRadera
  3. Jag tror att banan i storstaden var för rund för de "småländska" speedwayåkarna. Tur var det i alla fall att bussen blev inställd

    SvaraRadera
  4. Stog i fel kurva :-)

    SvaraRadera
  5. Man kan inte göra annat än att stå i fel kurva om kurvorna är för kurviga.
    Om ovalen dessutom är för oovalig då går det ju inte att köra speddvaj om man är smålänning, så är det bara!!

    SvaraRadera