01 maj 2007

Snacka om felsatsning ...

TV4 valde att sända cupmatchen mellan Enköping och AIK och här kan man verkligen snacka om felsatsning, det var en trist föreställning som slutade med en 1-0 seger för AIK efter ett mål i slutskedet av Figueiredo.

Tänk om man istället valt att sända matchen mellan Stenungsund och de himmelsblå, då hade vi fått se 11 mål! För Malmö vann med hela 11-0!

I superettan hade Jönköping chansen att passera härliga Öster och bli det för tillfället bästa smålandslaget, men Nordins pojkar gjorde en riktigt dålig match på Stadsparksvallen och helt klart så sjunger han Nordahl i kväll Torssons klassiska "Det spelades bättre boll på Gunnar Nordahls tid" för det råder ingen tvekan om att när "Kocken" var på plan var J-Södra ett bättre lag!

Helsingborg?? Vad kan man säga?? Förlust idag mot gulsvarta Ellos och nu parkerar det topptippade HIF näst sist i den allsvenska tabellen!! Krisen i Kapernaum bleknar i sin enkelhet. Visserligen saknades "Henke", men Stuart Baxter, dina dagar måste vara räknade, eller??

Baxter gjorde kanske en Mourinho efter dagens match! Inte för att han är avstängd, mer för att slippa träffa de rödblåa supportrarna :-)

För svenska mästarna Ellos var dagens vinst den första denna säsong och den var nog efterlängtad. Det har skrivits många rader om krisen i klubben, om osämjan mellan Svensson och Svensson. Nu får tränare Haglund lite arbetsro och Ellos är faktiskt fortfarande obesegrade!

Om endast några minuter vänds alla sportblickar åter mot den gamla bandystaden Nässjös hemmaarena, men det ska inte spelas vare sig bandy eller fotboll. Det ska köra speddvaj. Kaparna har ju förlagt sin hemmapremiär mot mästarna från Vetlanda på Skogsvallen. Snart sprutar gruset ...

De övriga matcherna den Elitseriepremiärdag startade redan klockan 17 och som det ser ut nu efter ungefär 14 heat så blir det idel hemmasegrar ...

Mer om den ädla motorsporten på Kolstybben.

Efter det att Elitlaget från bandymetropolen grusat alla kapares förhoppingar, är det åter dags att slänga sig i TV-soffan. Champions Leauge. Liverpool vs Chelsea. Returmötet, Chelsea har 1-0 efter den första matchen. Sänds i TV6 och den kanalen har jag :-)

Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Håller helt med! MFF matchen hade varit 111 gånger roligare att se! :-)

    SvaraRadera
  2. Självklart och dessutom få se Stenungsund !!

    SvaraRadera
  3. Tror väl knappast att TV4 bryr sig om hur rolig matchen de sänder är.
    De är intresserade av tittarsiffror och en match med AIK genererar just tittarsiffror.
    Sen kan jag hålla med om att matchen var tråkig, men knappast någon felsatsning.

    SvaraRadera
  4. Tror inte jag heller, men hade Enköping slagit ut AIK hade iaf jag tyckt att underhållningsvärdet hade varit 100!

    Tror faktiskt inte att det spelar någon roll om det är AIK eller Malmö som man sänder, Svenska cupen generar inte några lysande tittarsiffror!
    Intresset för cupen är svagt!

    SvaraRadera