01 maj 2007

Aggers revansch ...

Vilket mål, vilken match. Dansken Daniel Agger som lite snöpligt blev bortfintad av Drogbar, som sen passade till Cole, som gjorde 1-0 till Chelsea i den första matchen, tog en grufvelig revansch efter dryga 20 minuter på Anfield Road. En intränad frisparksvariant. Gerrard slår frisparken längs straffområdeslinjen och där kommer Agger, som får en perfekt träff. Den hjälmprydde Chelseamålvakten Petr Cech var chanslös. 1-0 och publiken sjunger ..

Vilken match det är! Högt tempo, kamp över hela plan, men inget skönspel, men man kan lugnt konstatera att det är en viss nyansskillnad mellan Svenska Cupen och Champions League!

Efter Liverpools mål var det Chelsea som skapade några farliga chanser, Drogba hade en och halvleken avslutades med en farlig Chelseafrispark, men både gångerna stod Liverpools spanske målvakt Reina rätt placerad.

Andra bloggar om: , , , ,