02 maj 2007

Straffar tog Liverpool till final ..

Det krävdes straffar för att Liverpool skulle ta sig till final. Vilken rysare det blev och målvakten Reina blev den stora matchhjälten. Reina tog två av Chelseas straffar inför en lyrisk hemmapublik!

Efter det att Agger gjort 1-0 i den första halvleken blev det inga fler mål trots förlängning 2x 15 minuter. Båda lagen hade chanser att avgöra under både ordinarie och i förlängningen. Liverpools holländare Kuyt gjorde faktiskt 2-1 i den andra halvleken, men det målet blev felaktigt bortdömt för offside.

Dick Kuyt fick en liten revansch på det spanska domarteamet när han slog in Liverpools fjärde straff! Men den store hjälten blev alltså målvakten Reina.

Ikväll får vi veta om det blir en helengelsk final den 23 maj i Aten eller om det blir Milan som Liverpool får möta i finalen. Manchester har 1-0 med sig efter vinsten med 3-2, när lagen möts ikväll på San Siro! Skulle jag spela på den matchen skulle jag satsa på United, laget verkar ha flyt just nu!

Andra bloggar om: , , , ,