12 augusti 2007

Dagens Mats Strandberg

Stackars Mats Strandberg! Är det inte någon som kan ge honom förtidspension? Men det är klart det är ju inte så enkelt att ge någon pension i förtid i dessa Trendfeldts dagar :-), men om någon är värd det och någon ska ha det måste det vara Mats Strandberg. Idag var han riktigt riktigt illa ute och då hade matchen mellan BP och Örebro inte ens börjat :-)

Undertecknad gick upp till den lokala, en pizza och ett par tre Mariestads, sommarlovet är ju slut. Imorgon börjar allvaret igen! Nåväl. King i gränspolisen. Snäckorna ...

Snäckorna, och då menar jag inte servispersonalen på den lokala, snäckorna gav det senaste från sportsverige. Radiosporten sänder! Radiosporten sänder live från bl.a. Råsunda och just på Råsunda sitter Mats Strandberg och bevakar matchen AIK vs Gefle. När han då komme in live blir hans första fundering att Gefle spelar en "primitiv fotboll". Primitiv fotboll?? Hur bra är det ur rent radioreportersynpunkt??

När jag är inne på min andra pilsner, hur många Mats har druckit det vet jag inte, men då är det dags igen för en groda ur han Strandbergs mun.

- "Gävle är bäst utan boll"

"Gävle är bäst utan boll"
, jo så säger han han Mats Strandberg, AIK dominerar och har Mats fullständiga sympatier och Gävle är bäst utan boll. Det låter väl bra. Det enda som är tråkigt är att just på Råsunda spelades det fotboll!?? Och fotboll spelas bäst med en boll!! Hade det varit höjdhopp, längdhopp, SM i mete ... Har ni blixtlås??

AIK vinner tills slut med matchens enda mål, vilket tråkigt nog innebär att den berömda fotbollsfebern får ligga på is en vecka till :-).

Att Öster skulle slå Falkenberg visste jag på förhand. Man har väl vissa kontakter med både han Lind och han Lagrell och sanningen var den att ville Falkenberg fortfarande ha sin elitlicens kvar, så var en förlustmatch mot eleganterna ikväll ett måste!!

I Superettan vann också Bunkeflo över Degerfors och Mjällby vann toppmatchen mot Sirius.

Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Härliga flåsklär! "Örebro spelar bäst utan skor" "BP spelar bäst fulltankade"

    SvaraRadera
  2. Härliga fläsklår!!

    Örebroare har alltid varit utan skor, för dom i Kumla ville inte sälja skor till storebror :-)

    BP var fullständigt fulltankade igår. Var du där??

    SvaraRadera
  3. Tänkte ej på att om någon INTE skulle vara utan skor skulle det vara just Örebro, men det kanske är som du säger att det numera endast är Kumlingarna som står för skoproduktionen.

    Jag har, trots goda ambitioner, svikit dem totalt i år :(

    SvaraRadera
  4. Förr i tiden var det så.
    Då tillverkades många skor i just Kumla!

    Vafalls har du inte sett dem en enda gång??
    Jag har ju sett dom två gånger!

    SvaraRadera