13 augusti 2007

Dagens Superettan

Vad är det som händer i den bästa av alla serier? Ikväll var det nästan uppånervända världen i Superettan. Våra konkurrenter i bottenstriden (att man ska behöva skriva så??) vann sina matcher. Enköping slog Norrköping hemma på Enavallen med 1-0 och jag vet en som grubblar över vad som hände :-)

Sylvia his mother says slog mycket överraskande Gif Sundsvall med hela 4-1. Nu kan det bli ett nytt kul östgötaderby på Idrottsparken i Norrköping nästa omgång mellan Sylvia och IFK, huvva, huvva.

För det tredje laget från Östergötland Åtvidaberg rullar det på. 3-0 mot ÖIS ikväll gör att gamla Åtvid hänger på i toppen. Detsamma gäller Ljungskile, som helt enligt planerna besegrade Olles J-Södra. Nu är både ÅFF och Ljungskile endast en poäng efter Sundsvall.

Matchen mellan Häcken och Landskrona på Rambergsvallen slutade med en klar och viktig hemmaseger. Häcken har haft en tung start på höstsäsongen och laget behövde verkligen den här segern.

Det man också kan konstatera så här dagen efter, är att vår seger över Falkenberg igår var oerhört viktig. Dels så håller vi några lag efter oss i tabellen och dels så är det ju faktiskt endast 12 poäng upp till Åtvid och Ljungskile!! Hösten är lång :-)

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

  1. Jag tycker vi snackar Allsvenskan istället! DJURGÅRDEEEEN! DJURGÅRDEEEN! Kan vi inte helt enkelt stoppa spelet nu? DIF i topp och BP över strecket. Perfekt!

    SvaraRadera
  2. Nja det var ju bra att gamla Djurgår'n vann och det är väl kul BP att dom ff har chansen, dom gör väl allt för att slippa bli förnedrade av eleganterna nästa år??!!
    Men Djurgården som mästare nja, där är jag lite skeptisk!!
    Men njut du!!

    SvaraRadera
  3. Nog fick jag något att grubbla över allt... :(

    SvaraRadera
  4. Ja Enavallen kan vara enahanda och man får inte ett barr gratis!
    Var du där??

    SvaraRadera
  5. Ja, jag var där... Får hoppas på bättre lycka i Norrköpingsderbyt nästa måndag!

    SvaraRadera
  6. Mål på övertid!!
    Nu tror inte jag att det blir så speciellt spännande, tror inte att Sylvia har nån chans!!

    SvaraRadera