23 januari 2009

Dagens Dazzålågi

Närsholmen.


Närsholmens fyr.
Närmsta dasset!!





Närsholmen.
Gotland.
Långt mellan skithusen ...



Sa jag det?
Sa jag att hon hälsar!
Inte för att hon satt på dasset.
Nej.
Hon var inte ens hemma.
Men.
Hälsade, det gjorde hon ...


Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer:

  1. Du ger dig aldrig verkar det som? Dessa skitkalla dass som saknar belysning och dessutom inpyrda av naturens gastronomiska avgaser som inte är så vidare angenäma?

    SvaraRadera
  2. Glömde att säga att musiklänken var gåsabra! Hälsningar till alla därute då även moster Sid, farbror Frödding, Dan men flugan, Lasermannen, gubben Noa, Tommy från Närpes och alla andra goingar. Idag var det motvind när man cyklade hem.

    SvaraRadera
  3. Glömde att hälsa till myskolainen själv, Gåzhen Josephzohn. Alla som har upptäckt att låset på dörren var plomberat och att dörrarna (förhoppningsvis) börjar öppnas nu mot en bedre värld. Bankerna stängs och kanske folk börjar arbeta för sina egna behov och inte åt några galna drägg. Hårda ord när julen är slut. Snart är det påsk och då ska äggen ha färg så att vi glömmer bort att dom manipulerar oss varje dag.

    SvaraRadera
  4. Och när gåsen inte har något att säga det är då man börjar skönja "nya pespektiv" Glömde den och fick den från "tecken i universum" Jockes sida, inte han jockmosjocke.
    http://web.comhem.se/abzu/.

    Inte dasskapital här och inga gråahår. Tryck in stora #resetknappastlainen# är ett grundtips. Håller på Brommagåsarna ibland, men dom finns väl inte?


    http://www.youtube.com/watch?v=_eEHAS7odbg&feature=related

    SvaraRadera
  5. kenneth:
    Sammanfattningsvis, jag ger mig aldrig och som det verkar inte du heller hahahahahahaha ....

    Ola Magnell, det var längesedan :))

    SvaraRadera